Ta da!


Lekparken

Vid 12 begav sig pappa och Kian iväg till lekparken för att gunga och åka lite kana. De var borta i ca 1 timme och det var en väldigt lycklig pojke som kom hem sen efter sina äventyr med pappa.


Sång och dans!

Denna veckan är pappa hemma med oss, vi har inte hunnit med att göra något riktigt speciellt ännu.

Idag följde pappa med oss på babyrytmiken så att han fick se hur duktig Kian är och hur roligt han tycker att det är med alla sånger. Idag var han väldigt intresserad av ledarens gitarr och försökte vid flera tillfällen att pilla på denna under tiden hon spelade.



(Bild från förra veckan)

Grattis mormor

Igår efter babysimmet kom mormor hem till oss och vi fick skjuts in med pappa till stan (pappa jobbar ju hela denna helgen). Där gick vi runt och shoppade i flera butiker och åt en god lunch!

Varför gjorde vi detta då? Jo mormor fyllde år igår och självklart ville mamma och Kian umgås med henne på den stora dagen! ♥



(På tåget)

Balanskungen!

Dagen startade med ett besök på babysimmet där vi åter igen tränade lite mer på balansen. Denna gång gällde det att försöka stå i handen på ena föräldern medans man fick hålla ena handen som stöd.

Ju längre upp ur vattnet och längre ifrån den håller i en man är desto mer får man själv hålla balansen.
Som ni ser så är Kian riktigt duktig!



(Nuddar inte ens vattnet = stolta föräldrar!!)

Älskar att gunga!


Babyrytmik igen..

I onsdags var det dags igen för babyrytmik! Denna gången var vi lite fler föräldrar och barn, lite mer liv då kan vi säga! Nästa vecka när pappa är ledig ska han följa med oss för att se vad vi gör..



Kian och Matilda busar lite..

20 september - 2011

God morgon på er!
Här hemma har det varit fullt ös sen klockan 7 i morse.



Idag ska vi gå iväg till lekparken för att gunga lite och leka lite i sandlådan. Sen får man hur dagen fortsätter..

Natti natti



Nu har Kian borstat och badat. Dags för lite välling och sen är det god natt!

Idag har vi varit hemma hos gammelfarmor och gammelfarfar och ätit en god lunch tillsammans med mormor. Efter det åkte vi med hem till mormor och lekte en stund..

Babyrytmik

I onsdags var det första gången på babyrytmiken som vi har anmält oss till. Det är sång/dans och lek för de små, gruppen är egentligen för barn mellan 1-2 år men eftersom det inte fanns plats i den yngre gruppen fick vi hänga på här. Barnen är ju snart 1 år !!

Det är vi, Stefanie/Elmo och Magnus/Matilda som går tillsammans (sen är det ju självklart andra familjer där också).


Bus&Lek

I tisdags när vi var hemma hos mormor&mormor fick Kian inviga sin regn/vind overall + sina nya stövlar. Vi gungade och lekte i sandlådan.






Samarbete

Far och son samarbetar framför spisen..


Sover i vagnen


(Tagen på en promenad tillsammans med mormor i Småland)

TV:n ligger illa till..

Nu får man passa sig, han har hittat TV:n och vill så gärna pilla/knuffa på den. Vi har redan fina handavtryck på skärmen (inget som påverkar funktionen). Kanske är dags att skruva upp den på väggen?


Mera bus

Idag har vi varit hemma hos Magnus/Matilda tillsammans med Stefanie/Elmo. Blev bjudna på en fantastiskt god äpplepaj som Magnus hade bakat. Eller vi och vi.. Vi vuxna åt medans barnen fick fina leksaker att pilla på.

Sen var mamma och Kian och besiktigade bilen innan det var dags att åka hem till mormor & morfar. Blev tillfrågade om vi ville ha middag och det tackar man inte nej till. Pappa anslöt från jobbet.


3 tänder!

De första två tänderna tittade ut: 22 juli och den tredje tanden tittade ut den 3 september.
Nu har han två tänder nere och sen en uppe (den bredvid framtänderna). Ska se om vi kan försöka fånga den på bild när den åkt ut lite mer.

Snart är hela munnen full!
Vi var föresten på ett informationsmöte från folktandvården häromveckan där de pratade om att det var viktigt att redan nu börja borsta de små tänderna. Men det hade vi redan läst på om och är i full gång med tandborstningen här hemma...

Tränar på att gå..

Dagarna går så fort så man knappt hinner med längre. Vi börjar i alla fall varje morgon nu med frukost (som vanligt), byta av kläder och blöja. Sen är det dags för gåträning med vagnen, det är Kian som har så enormt med energi när han har sovit under natten så han behöver bränna lite. Mamma får mest springa efter för att vända vagnen titt som tätt när han går emot väggen/möbler/katter/leksaker..


40 års fest/Kräftskiva

I helgen var vi nere i Kristianstad på en 40 års fest/kräftskiva hos morfars kusin + fästmö. Vi klämde in oss i bilen (Kian,mamma,pappa,mormor och morfar) och körde ner till Moheda där vi skulle spendera våra nätter. Riktigt trevlig fest var det och Kian tyckte också det var roligt. De har en hund som han jagade runt på hela kvällen innan han däckade i vagnen.

Nu är vi hemma igen och det är full fart hela dagarna (precis som vanligt). Har lite roliga planer för veckan tillsammans med Stefanie/Elmo och Magnus/Matilda (Katie har ju lämnat över föräldrarledigrollen till pappan nu!!).


Vem gör vad?

Här hemma hjälps vi åt med städningen.. Kian puttade, flyttade, drog och pussade på dammsugaren igår när vi skulle göra det fint för pappa.


RSS 2.0