Grabbarna grus...

Nu lämnar mamma grabbarna hemma själva i några timmar medans hon kör ut en kompis m familj till Arlanda.
 
 
"mys och bokläsning i soffan"

Våra fina grabbar


Mörkt & ljust

Igår passade mamma på att baka lite nytt frukostbröd. Det blev både ett nyttigt mörkt bröd med bla russin/aprikos och sen ett ljust (som man kan tex kan rosta) bröd.
 

IKEA

Idag har mamma, Neville och mormor varit på IKEA en sväng och småshoppat lite. Svårt att inte handla något när man är på IKEA.
 
Medans vi var borta hade Kian lite egentid med pappa och de var ute och spelade lite fotboll (ingen överasskning direkt).

 
Neville är inte så förtjust i att ligga i vagnen då han inte ser något, tur att man kan bulla upp med lite filtar och kuddar så han halvsitter = nöjdare pojke..

2 månader!

Idag är vår lilla solstråle 2 månader...

Jordgubbstårta

Till midsommarfirandet bakade mamma en jordgubbstårta som hon tog med sig.
Mums mums!
 
 
2 steg på vägen dit...
 
 
Inuti...
 
 

Midsommar 2012

Vi hade en riktigt trevlig midsommar hemma hos Katie/Magnus/Matilda tillsammans med Camille/Klas/Dylan. De hade köpt en stor pool som barnen skulle få bada i, ingen badade väl direkt utan de lekte mest utanför med alla sakerna som låg i.
 
Kian lyckades dock med ett litet dyk rakt ner i poolen när han försökte sträcka sig efter en leksak men han kom snabbt upp igen. De han lärt sig på babysimmet verkar ha kommit till nytta!
 
Börjar bli en härlig tradtion att fira tillsammans med dom nu - andra året i rad. Så trevligt så!
 
 
 
 
 

Stor & Liten


Tårta....

 
 
eller toooota som kian säger...

Glad midsommar!


8 v & 2 dagar

 
Denna "lilla" killen väger nu 5440g och är lite drygt 57 cm lång ♥

Möte

Kian har samlat ihop några nallar för ett möte..


Sällskap

Kian sprang och hämtade alla djuren för att få lite sällskap till frukost


Tjohoo det är morgon!




Mini cupcakes




Lek!

Igår hade vi bestämt träff med M i huset och hennes barn för en liten lekstund bakom huset. M's lilla dotter L älskar småbarn och vill mer än gärna leka med Kian.

Kian var jätteglad att han fick en kompis att sparka lite boll, gräva i sandlådan och leka med traktorn med.
Vi tog också en gemensam promenad upp till skolan för att hämta M's son = ytterligare en lekkompis för Kian..
Totalt var vi ute i 2,5 timme och busade innan det var dags att tacka för oss. Neville sov så gott i bärsjalen hela tiden när vi var ute...


Världens finaste!




06:00

Varje dag runt 06:00 (+/- 30 minuter) vaknar Neville och vill gärna att vi ska gå upp. Då börjar dagen där han får frukost, ny blöja och lite nya kläder...

Nu är kl 07:34 och då har han somnat om igen och mamma är pigg. Orättvist, mamma vill också kunna somna om...


Besök av farmor & farfar

I lördags kom pojkarnas farmor och farfar hit på besök. De skulle äntligen få träffa lilla Neville och självklart hade de längtat efter Kian också..

Kian tyckte det var jätte spännande med besök och blev väldigt glad för presenten han fick (en låda med djur). Han har en sån låda sen tidigare fast med vilda djur, denna gången var det djur som finns på en bondgård.

Vi hann med båda lek och prat under dygnet de var här. Kian fick visa den stora grävmaskinen framför huset och även ta med farmor & farfar och visa getterna som bor nära huset.












Dagens magträning




Skansen

Vi hade en fantastisk dag på skansen igår tillsammans med mormor. Åkte in så att vi var där redan när dörrarna slogs upp vid 10:00. Vi gick runt och tittade på alla de nordiska djuren, åt en god glass, Kian fick prova att åka en liten bilkarusell med mamma för första gången, vi var på lill-skansen och sen fick vi ju såklart se mycket av den vackra parken när vi gick omkring.

Vid 12:30 tyckte vi att det var dags att äta lite lunch (Kian var helt slut vid det här laget men vägrade sitta i vagnen då han själv insåg att han skulle somna). Vi gick bort till solliden och åt lite och efter maten accepterade Kian att sitta i vagnen och sen dröjde det inte många minuter innan han sov gott. Då började mamma och mormor ta sig hemåt i SPÖREGNET.

Och hur gick det för lilla Neville då? Jo han sov, sov, sov och sov. Vaknade en gång för att äta lite mat och sen somnade han om.












Boll boll boll



Kian trodde knappt sina ögon när han såg alla bollar de hade på Coop när vi var där och handlade senast.
Det var svårt att få honom att gå vidare i butiken, slutade med att pappa var tvungen att bära honom en bit..


Mot skansen


Frukost med fina Kian


Grävskopan

I väntan på att pappa kommer hem från jobbet så var vi i veckan på lite grävmaskinsspaning och passade också på att gräva lite i sandlådan.


Leende

Första leendet (i vaket tillstånd) som vi lyckats fånga på bild!


En av varje

Vi har en morgonpigg och en morgontrött son.. Neville slog upp sina blå vid 06:40 pigg som en mört (ärvt efter mamma) och Kian var oväckbar vid 07:30. Det tog ungefär 15 minuter innan han kom upp ur sängen (det har han ärvt efter sin pappa).




Bergadagarna

Mormor och morfar tog med Kian till Berga i helgen när vi var i göteborg på bröllop. Han var som ni förstår helt överlycklig när han fick titta och klappa på alla djuren ♥











Dagens hämtning

Neville sitter i bärselen så nu är det dags att gå och hämta storebror Kian.


Dagens lämning

En väldigt glad kille sprang direkt fram och haffade sig en spade och började leka med de andra barnen..


Måndag igen




Bröllop

Vilket trevligt bröllop vi var på igår! Neville skötte sig helt fantastiskt.. Somnade när vi skulle börja äta och sov sedan 5 (!!) timmar på raken.

Han vaknade i lagom tid innan vi tänkte åka mot hotellet igen och hann då med att få både mat och ny blöja..

Fina kostymen hade han på sig också och eftersom han sov så gott när vi kom "hem" fick han sova vidare i den tills idag.

Nu ska vi väcka pappa och sen vankas det hotell frukost innan vi åker hem..


Regn

Får rapporter om att mormor och Kian hade trotsat regn och kylan och tagit sig ut till lekparken igår..


Mot Göteborg

Neville följer med mamma och pappa på bröllop i Göteborg..

Kian stannar hemma och busar med mormor och morfar..


Plask plask

Igår passade vi på att plaska ordentligt i alla pölarna på förskolans gård innan det var dags att gå hemåt.

Kian var överlycklig!


Hjälper mormor

När vi var hos mormor&morfar igår ville Kian gärna hjälpa till och fick därför plocka lite ute i trädgården. Han hjälpte bla mormor att dra upp flera maskrosor.

Sen fick han inviga sin nya tripp trapp stol som morfar köpte till honom på blocket. Eftersom han bara sitter på vanlig stol på förskolan numera tänkte vi försöka börja göra det hemma också eftersom Neville snart kommer ta över stolen.






Återanvänder

Neville har fått ärva det mesta av Kians gamla kläder och eftersom de är födda på olika årstider så är julkläderna nu lagom till Neville. Idag får han ha på sig en söt body med lussekatter som vi köpte på Lindex.


RSS 2.0