IKEA förvaring.

Var med mormor på IKEA för någon vecka sen och inhandlade lite ny förvaring till grabbarnas rum så att de får plats med alla sina leksaker.. Nu har vi äntligen lite mer plats och ordning..
 


Neville ville också vara med och fika. Fick sin en liten mugg att nafsa på...


Nu sitter han...

På sin 6 månaders dag beslöt sig Neville för att han kunde sitta... Så nu kan man låta honom sitta på golvet och leka med lite saker, man får dock hålla lite koll eftersom han fortfarande kan vara lite instabil. Bästa är att lägga lite kuddar runtom så det blir ett mjukt fall om han ramlar....

 

Charmtrollen

 

Neville 6 månader!


Busigast i stan!

 
Denna lilla killen fick igår smaka på lite spaghetti och köttfärsås för första gången och OJ vad det var populärt! Han smaskade i sig en halv burk direkt och sen fick mamma säga stopp. Vi måste kolla hur den lilla magen reagerar...
 
Var säkert en fröjd att få smaka lite "ordentlig mat" efter alla måltider med potatis, palsternacka, majs och morot..

God jul!

I helgen har vi varit nere i nässjö hela familjen på födelsedag/julfirande med pappa T's familj. Denna julen firar vi hemma i Stockholm så därför slog vi ihop årets födelsedagsfirande för 4 personer och hade en minijul..
 
Barnen fick MASSOR av fina paket! (Måste planera in en IKEA tripp för att hitta bra förvaringsmöbler till deras rum för att få plats med allt!)
 
 
Vi passade också på medans vi var där nere på att bada med Kian... Han fick prova på att åka vattenrutschkana med pappa, faster och med kusinen W och han tyckte att det var så roligt! Har flera videofilmer på hans åk men dessa publiceras inte på bloggen...
 
 
 

En liten tur till IKEA

Världens sötaste Neville var med mamma och Stefanie på IKEA idag.
 
 
Handlade bla en ny lampskärm till grabbarnas rum, två nya spotlights till vardagsrummet och fint inslagspapper (passar bra inför alla kommande födelsedagar).

Lek hos mormor 12/10-2012

Igår efter hämtning på förskolan tog vi bussen hem till mormor för lite eftermiddagslek på deras baksida.
Kian fick gräva lite grann bland jorden och vi passade även på att gunga...
 
 
 
 

Ett litet tält

Igår var mamma och Stefanie på underbaraBarn mässan i Älvsjö. Inga direkta nyheter från förra året men vi fick med oss lite goodiebags och mamma passade också på att köpa ett lektält till pojkarna för 100kr.
 
Kian skulle egentligen fått tältet på sin födelsedag men vi kunde inte låta bli att montera upp det idag efter frukost...
 
  

8290 g och 68 cm

Vår lilla tjockis hade idag sin BVC tid för en andra vaccination och vi vägde och mätte honom på samma gång.
Han väger nu 8290 g och är 68 cm lång, inte så konstigt att strl 68 kläderna sitter åt. Han ligger över sin kurva på både vikt och längd...
 

Mamma jag är sjuk, får jag iPaden?

 
Titta på lejonkungen & leka med iPaden när man är lite krasslig är grejjer det...
 

Mini paj - bacon och broccoli

Käraste mormor bjöd familjen på dessa mini pajer sist vi var hemma där på middag. Tyckte att det var riktigt smart att använda muffinsformarna till detta ändamål så mamma beslöt sig för att prova det till middag igår..
 
Borde passa för er som kör LCHF om jag inte har fel?
 
 
 
12 st
 
Fyllning:
1 paket bacon
ca en näve broccoli
ca 2 dl prästost (eller valfri annan ost)
 
- Sätt på ugnen på 175/200 C beror på hur kraftfull ugn ni har, ta det som ni vet brukar passa när ni gör paj. Jag körde på 175 C)
- Smöra formarna
- Lägg i bacon & broccoli
- Lägg i osten
 
Äggstanningen:
6 st ägg
5 dl grädde/mjölk (jag tog 4 dl grädde och 1 dl mjölk)
Salt & vitpeppar (här valde jag att inte ta så mycket salt iom att baconet är så salt i sig)
 
- Blanda ägg & mjölk i en skål och krydda sedan med salt & vitpeppar
- Redo att hälla över fyllningen
- Grädda i mitten av ugnen i ca 20-25 minuter (samma här, allt beror på hur kraftfull ugnen är. Ibland kanske det passar bättre att använda nedre delen av ugnen).

 
 
 

Dreggelkillen Nr 1!


Vår lilla sjukling...

 
Kian har varit febrig i 2 dagar nu. Det verkar lugnt på dagen men sen kommer febern tillbaka till kvällen med full kraft och uppåt 39-40 grader. Idag har han iaf lyckats äta lite spaghetti och köttfärsås till lunch så det är ett framsteg. Ska se om vi lyckas få i honom en bulle (som han tackade nej till igår) till lite fika sen....
 

Storebror ♥ Lillebror

 
Mycket kärlek mellan syskonen ♥

Glad liten kille...

 
Idag skulle vi egentligen gått till BVC för att väga, mäta och ge Neville sin 5 månaders spruta men de ringde igår och bokade om eftersom vår sköterska var sjuk.

När vi lämnat av Kian så kommer vi istället åka och handla de sista varorna som behövs för att vi ska kunna baka lite nytt frukostbröd.
 

Gårdagen

 

RSS 2.0