Gott nytt år!!


Sjukstugan

Det har varit några långa veckor nu med mycket sjukdom här hemma. Det hela började med att Kian hade 38,5-40 graders feber under nästan en hel veckas tid blandat med förkylning och hosta. När han sedan började må bättre sjuknade Neville in med samma sympton och sen var det pappa T's tur. Mamma klarade sig ända fram till juldagen då det small till för henne..
 
I fredags gick vi över till vårdcentralen för att få en läkare att undersöka barnen då de fortfarande verkade lite hängiga. Han konstaterade att de båda hade dubbelsidig öroninflammation och skulle nu få äta penicillin i 5 dgr.
 
Pappa T fyllde år igår och detta skulle egentligen ha firats med en utekväll för honom och mamma men det fick ställas in pga sjukdom. (Får ta igen det snart). Nyårsplanerna i morgon är också inställda, barnen är väl de i familjen som mår bäst.
 
Vi som normalt är så friska har verkligen spenderat december i en liten sjukstuga..



Julen 2012

 

God jul!!


Jag är inte trött...

Sova middag? Puh.. Inte Kian för han var inte trött...


Kom då Kian!

Väntar på att storebror ska komma och leka...


På äventyr i VH

Hos mammas farmor&farfar på en lunchdejt!


Busig


Vår dreggelpotta


Från instagram




Snögubben

Idag var Kian äntligen tillbaka på förskolan efter en veckas sjukdom. Han var lite ledsen när mamma lämnade men hade snabbt lugnat sig fick jag höra sen. Hade varit glad att få träffa alla kompisarna igen och speciellt favoriten lall lall (de Kian kallar sin ena kompis).
 

På väg hem passade vi på att titta lite på en snögubbe som de har byggt här ute på lekplatsen, först tyckte Kian att den var lite läskig men när han fått gå fram och känna på den lite försvann rädslan.
 

Lucia

Det är svårt att få till ett bra foto på barnen tillsammans när den ena är febrig och inte alls var sugen på att kramas med sin lillebror just då. Men det blev några ok kort...
 

 




 
 
 

Hitta nemo

Kl 03:15 vaknade lilla Kian och grät, kände på pannan och den var brännhet. 39,7C!

Så nu sitter vi här i soffan och väntar på att Alvedonen ska börja verka så att vi kan gå och lägga oss igen.
Kollar lite på Hitta Nemo medans vi väntar..


Bästa vännen

När man är sjuk är det mysigt att ha en liten kompis att gosa med i soffan...
 

Leker själva

Mamma gjorde frukost och syskonen passade då på att leka inne på deras rum..


Finaste 2 åringen

Här kommer lite blandade bilder från hans firande...

 




 
 

Mamma & Neville

 
Är vi inte lite lika iaf?

Hej vinterland!

Nevilles första snö och Kians tredje. Idag tog vi (läs mamma) en promenad hem till mormor&morfar för att låna deras stora pulka då Kian har växt ur babypulkan. Varken oplogade vägar eller modd kunde stoppa oss (läs mamma) för att ta sig fram och nu är dagens träningspass avklarat.
 
Kian fick åka lite pulka med sin snälla morfar som tog med honom bort till backen och sen fick han även gunga och åka lite kana (som var lite svårt med all snö i vägen).
 
Men så härligt det var med lite frisk luft...
 

RSS 2.0