Och så badar vi igen..

Nu börjar det kännas som att vi bara upprepar oss men nu på sommaren försöker vi gå iväg och bada med Kian varje dag. Han tycker det är så kul och hoppar mer och mer från bryggan nu ner i vattnet.
 
Vi har köpt puffar till honom som ni säkert har sett innan på bilderna som hjälper honom att flyta när han försöker simmar lite..
 
 
 Medan Kian badade fick Neville låna storebrors vagn och sova lite..
 
.

Glada Neville!

 

Och nu sitter han...

.. eller iaf med hjälp av Bumbon!
 
 
och när lillebror sover passar storebror på att låna den lite.
 

Cyklar

Nöjd kille fick provåka lite på en cykel...
 
 
och sen var mamma och Kian iväg och spanade på getterna.
 
¨
 
 

Njuter av solen...

För tre dagar sen hade vi åter igen en mysig förmiddag på stranden..
 
 
 

3 månader

Idag är denna glada kille 3 månader gammal!
 

En blivande brandman?

Idag gjorde vi ett besök hos morfar på brandstationen. Kian fick sitta både i brandbilen och 4-hjulingen, prova en hjälm och kolla in stationens olika rum. Han var helt uppe i varv som ni kan förstå!
 

Från instagram


Kian leker ute


Neville i babygymmet

Neville älskar att ligga och snacka lite med sina kompisar i babygymmet och börjar bli så duktig nu på att hålla upp huvudet längre stunder.
På klippet nedan kan ni se när han ligger där och tittar lite avslutar med att ramla runt. Han har börjat små rulla lite fast denna snurr i videon är nog inte speciellt medveten gjord.
 
 
 

Gårdagens rudanbesök

Igår packade vi åter ihop strandväskan och begav oss ner till Rudan, denna gången gick vi dock ner till "vår" sida om stranden.
 

Dagens Neville

Här har ni Neville (2 mån & 20 dgr) i sin fina body han har fått av morfars morbrors familj.
 

Besök på stranden

Idag efter frukost packade vi snabbt ihop en strandväska och tog bilen bort till andra sidan Rudan så att Kian skulle få bada lite. Regnmolnen kom närmre och närmre så vi fick skynda oss för att han skulle hinna i en stund...
 
Efter ca 40 minuter i vattnet kom en liten frusen med glad pojke upp och vi satte på oss varma kläder igen och gick iväg till lekparken och han fick gräva en stund i sanden medans lillebror fick lite mat..
 
 

Spegeln

I veckan fick vi en fin present till Neville av pappa T's mosters familj. Det är en spegel som Neville kan ha och leka med och idag satte vi den framför honom i babygymmet så att han fick ligga och titta på sig själv..
 
 

Bilder från Instagram


Vår solstråle


Dagens utelek

Pappa är ute och spelar golf med morfar. Mormor kom därför hit på morgonen innan jobbet och följde med oss ut och lekte lite.
 
 
 
Kian spanar på lillebror..
 
Kian gungar
 
 
 

Smaskens

Kian älskar när mamma bakar och man får smaka lite på vispen..
 

Roar sig...

Ibland kan han roa sig själv minsann, han blev så tyst när vi andra satt och åt frukost så mamma smög in och tittade in på hans rum. Där satt han ensam (eller Fritz håller honom lite sällskap) och bläddrade i en bok han fick av sina snälla grannkompisar.
 

Han växer så fort....


Enda programmet han gillar...

Kian är inte så mycket för att sitta och titta på tv, har ingen ro i kroppen för det. Vill hellre springa omkring (helst ute) och leka.
 
Men igår var han så trött så trött och väntade på middagen. Mamma satte honom då i soffan och slog på tvn.
 
 
Han tittade inte så noga till en början men sen fick han se vad det var... Ett barnprogram där de visade riktiga lastbilar, grävmaskiner, traktorer osv som jobbade. I 5 minuter varade programmet och Kian satt och skrek/pratade hela tiden.. Han var lycklig! Mindre lycklig blev han när det var slut.. Men då var han genast piggare och lekte vidare fram tills maten var klar med sina egna lastbilar/traktorer.
 

Starka Neville

 
Han börjar bli så stark i nacken nu...

Föräldrarledig

Nu har vi turen att pappa är hemma med oss om dagarna och då blir det inte att vi sitter framför datorn och bloggar speciellt mycket. Ska försöka bli bättre på att lägga in ett inlägg med mobilen istället.
 
Vad har vi gjort under förra veckan?
Vi var på IKEA som ni sett i ett tidigare inlägg, Kian och pappa har varit nere vid sjön och plaskat lite vid strandkanten, vi har lekt med grannarnas barn, varit i lekparken, spelat mängder med fotboll och bara njutit tillsammans hela familjen.
 
Just nu är pappa och Kian nere vid sjön igen och därför passar mamma på att uppdatera lite snabbt medans Neville ligger i babygymmet.
 
 
 

RSS 2.0