Nu så... hopp hopp!

 
Nu gå det bättre med hoppgungan och han tycker att det är lite spännande!

Smakportion

Den 23 augusti fick Neville smaka lite på en majspure.. Vad tyckte han då?
Se videon nedan..
 
 
 
Banan har han ätiti innan och tycker att det är smaskens...

Hoppgungan

Den 21 augusti fick Neville prova på hoppgungan. Han tyckte att den var lite läskig så vi hade inte i honom speciellt länge. Men vi ska nog försöka om ett tag igen och se om han gillar det bättre då...
 

Lida friluftsgård

I lördags möttes vi upp med Familjen E ute vid Lida friluftsgård. Vi hade bestämt oss för att grilla lite korv och utforska vad Lida har att erbjuda på sommaren. Vi var där i februari med barnen och åkte pulka..

 
Efter grillningen passade vi på att gå ner till sjön medans solen fortfarande var framme och barnen (och N) fick bada lite. Kian var lycklig över detta spontanbad (vi hade inte med oss badkläder) och blev ännu gladare när han hittade en hink/spade han kunde leka med. Fotbollen hade vi såklart med oss och den fick också bada...
 
 
En riktigt lyckad dag avslutade vi med en fika på uteserveringen innan det var dags att packa in 4 st trötta barn i bilen. Eller Neville var nog inte speciellt trött eftersom han hade sovit sig igenom halva grillningen och badet.
 
 

Neville & Kian


Stora killen!

 
Nu kan Neville också sitta med vid bordet när vi andra äter. Eller iaf i kortare stunder..
Har även satt på en bricka så att han kan ha lite roliga leksaker framför sig att pilla&äta på.
 

Oster

Kian:
- oster, kossan, bula (Mamma Mu ramlar och slår sig i boken mormor&morfar har, får sig en bula och blir omplåstrad av kråkan)
Mamma:
- vad vill du ha?
Kian:
- oster (och pekar sen på sin bula i pannan)
 
Han fick såklart ett plåster, bra för nu kan han inte klia sönder skorpan
 

Rider!

Ibland gäller det att vara smart om man endast vill ha med sig enkelvagnen in till stan...
 

Kian tyckte att det var väldigt spännande att få "rida" hela vägen till förskolan igår...

Neville 4 månader!


Spanar på storebror

Neville tycker att det är väldigt intressant att sitta och titta på storebror när vi kör med vagnen..
 

"Äkta leende"

Det går bättre och bättre att le på kommando... Nu ska han bara få det att se lite äkta ut bara..
 

Lejonkungen

 
Vi provade att starta igång lejonkungen när Kian tjatade efter Mamma Mu & kråkan och det verkade fungera bra. Han tyckte det var spännande med alla djuren i introt..

Sista solstrålarna för dagen...

Igår passade vi på att gå ut igen efter Kian hade ätit middag för att njuta lite av dagens sista (och första) solstrålar. Vi väntade också på pappa som snart skulle komma hem från jobbet...
 

Gårdagen...

Igår var mamma och Neville och veckohandlade. Vi passade då på att inviga deras vagn som Neville kan ligga i, funkade bra och han var nöjd under hela shoppingturen (kan bero på att det fanns så mycket att titta på utöver mamma).

 
Sen var det en glad kille vi hämtade på förskolan. Han hade visst kommit på några gånger att vi var borta och blivit lite ledsen men det hade gått över fort när han hittade nya saker att leka med. Han hade också ätit duktigt och låg fortfarande och halvslumrade när mamma kom för att hämta honom..
 
 
 
 

Trotsade regnet

Det var bara att ta på sig ordentligt med kläder och trotsa regnet, för till förskolan skulle vi!
 
 
Neville var trött som han somnade som en stock igen påvägen hem..
 

Gungar

En bild från helgens Linköpings besök där Kian fick låna deras gunga lite.. Perfekt att kunna titta på kossorna samtidigt tyckte Kian (även om han inte gör det på just denna bild).
 
 

Neville äter banan

 

Neville & Mamma


Kians sommarminne 2012

Idag var det första dagen tillbaka för Kian på förskolan. Lämningen gick utan problem och så får vi hoppas att det fortsätter. Han verkade glad över att få träffa sina kompisar och fröknar.
 
Vi skulle ha med oss ett minne från sommaren och då gjorde mamma den här lilla bilden till Kian som vi skrev ut. Sen berättade hon för fröknarna om de olika bilderna så att de kan prata tillsammans om det på förskolan sen..
 

Le?

Tror Kian missuppfattade mamma lite när hon bad honom att le..
 

Prat med lillebror...

 

Coolaste killen

 
Kian fick följa med mamma och mormor på promenad i vagnen.
Riktigt tuff blev han i sina brillor och de snygga skorna från Therese&Peter!
 

Mamma Mu

Häromdagen fick vi hem en film vi beställde till Kian - Mamma Mu. Han har tidigare inte alls gillat att titta på tv men just denna filmen blev en stor succe. Han tittade i hela 25 minuter innan han började leka med annat (rekord!!!). Dock kunde han inte sitta still utan stod gärna precis framför tvn och dansade...
 
 
Efter lite tv tittande på Mamma Mu fick Kian äta några kakor... Kladdigt värre blir det med ballerinas kladdkakekex.

Pratar med hunden


Två coolingar


Kittlig!

 

Golvet

Varför sova på madrassen när golvet är så skönt? Såhär hittade vi Kian den första kvällen på landet när vi kom upp för att lägga oss. Vi bullade upp med täcken och filtar men ändå lyckades han smita in under sängen nästan varje kväll...
 

En vecka på landet...

Nu är vi hemma igen efter att ha varit en vecka nere i Småland. Alltid lika härligt att komma dit och speciellt nu när Kian är lite större och han kan utforska gården lite mer. Vi har badat, tittat på traktorerna, varit i skogen, tittat på kossorna (som fanns direkt utanför fönstret till Kians stora förtjusning) och bara njutit. Sen har vi blivit bortskämda av morfars mor med massor av god mat!
 
 
 
 

SMULAN

 
 
Jag älskar dig! ♥ Tack för 17 fina år!
RIP
 

Tänkaren


Spanar

 

RSS 2.0