Besök

Inatt har Kian sovit bra! Han somnade redan vid 22:00 (han brukar ju somna efter midnatt) igår i soffan och vaknade sen första gången vid 05:15. Då var det en superglad kille som fick komma upp och få mat och ny blöja. Mamma lekte med honom i sängen i ca 30 minuter och sen började ögonen gå i kors på honom. Då stoppade mamma i nappen och på 5 minuter så sov han igen... Klockan är nu 09:00 och lilleman sover fortfarande..

Snart kommer mormor hit som ska passa honom när mamma ska till veterinären med Dennis.
Kring lunch kommer Tant Therese hit, hon ska mysa med Kian och mamma bjuder på lunch.



Fritz (den röda) & Dennis (den grå)

Däckad



Såhär brukar Kian se ut när han fått i sig lite mat..
Helt däckad - lilla sötnosen!

Converse

Idag invigde Kian sina nya converse skor som han fick av mormor och morfar när de kom hem från USA. Han verkar gilla dem, eller han har inte klagat när han haft dem på sig hela dagen...


Rea på MIO

Igår vid lunchtid tog vi bilen ner till MIO för att kolla om vi kunde hitta något fint att köpa på rea. Självklart hittade vi saker som inte var med på rean men så är det... Vi köpte 4 st djupa/platta tallrikar i en ny serie vi blivit lite förtjusta i. Det var pappa Tobias som började handla i serien när han köpte en expressokopp till julklappsleken vi hade på julafton, vi kämpade för den fina koppen och vann den såklart. Därefter gick mamma Lina ner och köpte ytterligare 3 st.



Kian sover middag efter gårdagens shoppingrunda..

Photobooth

Om sätter på photobooth och ställer Kian framför dataskärmen så stirrar han intensivt på sig själv - lite roligt! Han har börjat bli väldigt förtjust i att kolla på sig själv i alla speglar hemma också..


Glada Kian - video

Nu är det dags för en ny film, denna gången spelade mamma in Kian på mobilen när hon satt vid frukostbordet och lekte voff leken med honom.


Fina presenter

Idag har Kian och mamma varit och träffat kollegorna på mammas jobb. De hade köpt två jätte fina presenter till honom - stort tack!! Kian var så snäll och alla tyckte att han var jätte söt!





Vi åker inte ofta till stan men när vi väl gör det så blir det självklart massa strul! Först fungerar inte hissen ner till biljetthallen på pendeltågsstationen, men det är ok för det finns en rulltrappa som vi tog istället. Sen när vi kommer på tåget får vi reda på att tåget endast går till älvsjö, detta beror på sprängarbeten inför citybanan. Det är alltså stopp i trafiken mellan älvsjö - centralen i ca 25 minuter. Mamma hade ingen lust att sitta i älvsjö och vänta så vi hoppade då av i Farsta och tog tunnelbanan. Skönt att åka när det inte är rusningstrafik. Hem tog vi pendeltåget..



Nu tar Kian en liten powernap innan pappa kommer hem och det är lekdags igen...

Blåbär/hallon & vaniljglass

Igår hade vi lite grädde som vi ville bli av med (känns ju dumt att kasta 5dl) så vi kollade upp lite recept på nätet och hittade ett recept på en blåbärsglass som mamma provade sig på.

Hon följde inte receptet till fullo (alltid kul att experimentera lite) men det gick bra.
Här har ni resultatet.



4 ägggulor
5 dl grädde
1 dl mjölk
3 dl socker
2,5 msk vanilljsocker
250g frysta blåbär/hallon


Vispa ägg och en del av sockret tills det blir ett kraftig skum. Vispa grädden tillsammans med vaniljsockret. Kör de frysta bären tillsammans med mjölken i en mixer och blanda sedan ner det i äggskummet. Tillsätt sedan resten av sockret och vaniljgrädden och rör försiktigt om. Häll ner i valfri bunka och frys in det i minst 4 timmar innan provsmakning (vi lät det stå över natten).





Fruktansvärt gott blev det, lite isigt på toppen eftersom vi inte hade någon glassmaskin som rör runt i den under infrysning men inget som man stör sig på. Det funkar väldigt bra att köra utan maskin, vi kommer inte köpa en för 500 kr. I framtiden blir det att göra egen glass hemma, nästa gång blir det chokladglass....

Kian sover, mamma rensar.



Såhär har Kian legat på soffan de senaste timmarna. Medans han sover har mamma passat på att riva ut alla kläder från garderoben och kassarna (3 svarta sopsäckar som mamma var över med igår), nu har hon börjat rensa bland dessa.

Litet konstaterande: Mamma har för mycket kläder, vill gärna rensa bort men känns synd att göra det med plagg som knappt ser använda ut - måste ha flera garderober!

Kian 2 månader

Idag fyller lilla Kian två månader, det firar vi ikväll med god middag och hemmagjord glass (för mamma o pappa dvs).



Slöa.

Photobucket Pictures, Images and Photos

Lilleman och mamma är trötta idag och ligger därför och drar sig lite längre...

Dags att sova..



Kian tog en liten powernap vid nio och vaknade lagom till att mamma skulle göra sig i ordning för att gå och duscha.
Han fick byta om till pyjamas och sen satt han snällt i babysittern medans mamma gjorde sig klar, nu börjar han bli lite trött igen så nu ska vi försöka gå och lägga oss..


Lång fika på G.

Idag gick vi upp lite tidigare än vanligt, redan vid halv 10. Mamma och Kian ska iväg snart och träffa de andra mammorna + deras bebisar från Familjelivtråden och fika (kan man kalla det fika när man sitter i 4 timmar?).

Medans mamma gör sig klar så tar Kian en liten powernap i babysittern..


Vill inte !!

Kian är nybadad, har fått på sig en ny pyjamas och börjar nu ana vad som kommer härnäst. Mamma vill försöka få honom att sova och det vill han inte...


(Mamma, jag är inte trött - lovar!)

------------------------------------
EDIT 21:45: Mamma gick in med Kian till den stora sängen och la honom på bröstet medans hon låg och pratade med pappa och vips så somnade han. Nu ligger han nerbäddad i sin egna säng och nu hoppas vi att han sover för natten. Vi gick upp så tidigt idag mot vad vi brukar så han behöver sova några timmar extra inatt..

Bärselen

Kian hade lite svårt att somna tidigare när vi kom hem från BVC så mamma satte på sig sin fina bärsele (ErgoBaby) hon har fått av Ulle och Carl (TACK!!) och volia !!!

Lilleman slocknade på två röda....


2 månaders kontrollen

Idag hade vi tid hos BVC redan vid 9:15 (det är tidigt för mamma och Kian som brukar sova då). Mamma var väldigt trött men det gick bra att komma iväg, Kian somnade som vanligt i vagnen men fick inte sova så länge eftersom det bara är ca 300 meter dit.

Det var dags för Kians 2 månaders kontroll (han fyller 2 månader om 2 dagar), det är i princip samma saker de kollar som på BB innan man får åka hem. Ögonen, höfterna, ryggraden, hjärtat, lungorna osv osv...
Allt gick bra och vi fick rekommendationer på en kräm vi kan använda på honom, han har nämligen börjat bli så himla torr på axlarna och halsen.

Vikt: 5090g
Längd: 59 cm
HO: 38,8 cm


Nöjd

Här har ni en bild på Kian från igår när mamma bakade. Vet inte vad ni tycker men vi tycker att Kian ser ut att vara väldigt nöjd i sin babysitter...


Lugn och skön start...

Idag har mamma och Kian haft en väldigt slapp förmiddag.. Vi körde igång tvättmaskinen och sen har vi mest legat och gosat. Riktigt mysigt!

Nu ska vi hänga och vika lite tvätt innan pappa kommer hem från jobbet...


God natt!

Pappa sover, Kian sover och nu börjar det verkligen bli dags för mamma att gå och lägga sig. Vad gjorde vi denna söndag? Städade, tvättade och sen passade vi på att baka lite bröd. Kian låg som vanligt i sin babysitter och hejjade på mamma en stund innan han slocknade..

Nä nu är det dags att bära in lilleman från vaggan till sin säng istället...
Godnatt!

Rolling Stones

Måste visa vad Kian fick av pappas kompis L ,en jätte cool tröja - strl 68, kommer bli perfekt till vår/sommaren!


Söndag

Vi hade det jätte trevligt (som vanligt) hemma hos familjen E igår. Kian tyckte det var väldigt kul att få träffa bojsen och var därför vaken nästan hela tiden. Han sov ingenting på hela morgonen från att vi gick upp vid 11 fram till 17:30, då slocknade han och sov som en stock. Mamma försökte väcka honom för att få i honom lite mat innan vi skulle ta pendeltåget hem (inte så kul att behöva amma på tåget) men Kian var oväckbar. Vi stannade kvar en stund för att se om han vaknade men gav upp vid 19:15 och begav oss hemåt. Han sov hela resan hem och fram till 20:30 då han vaknade med dunder och brak och ville ha mat direkt. Han hade ju inte fått mat sen 16 så det var inte så konstigt att han var hungrig..

Iom att han var sov så länge var han pigg som en mört resten av kvällen och det var först vid 00:30 han somnade i sin säng. Sen vaknade han vid 06:40 och tyckte mamma kunde leka med honom en stund efter att han fått mat. Mamma lyckades lura Kian och efter maten somnade vi gott om fram till 10 och nu är vi uppe...



Men det är en trött lilleman som är vaken med mamma nu (pappa sover fortfarande), det kommer nog inte dröja länge förens han somnar i sin babysitter...

Kian 8 veckor

Vi började morgonen med att busa lite i sängen innan vi klev upp och åt frukost. Medans mamma och pappa åt satt Kian och hoppade i sin babysitter. Sen har vi lekt i babygymmet och nu ligger Kian på mammas bröst och lyssnar på musik/myser. Vi ska snart göra oss i ordning för dagens aktiviter..




Fredag

Idag har vi åter igen varit och kollat på en bil, vi ska inte köpa ännu men nu har vi bestämt två modeller som är mest intressanta. Till våren ska vi börja kolla lite mer seriöst...

Annars har vi inte gjort så mycket idag, Kian har fått träna på att stå, sitta och lyfta huvudet när han ligger på mage.
I morgon blir han 8 veckor och vi firar detta genom att träffa familjen E, Kian och vi ska få träffa deras lilla nyfödda son för första gången.



Ny bil?

Idag har vi varit och tittat lite på en ny bil. Vi är jätte nöjda med vår SAAB 9-5 men det är nog smart att byta in den när den fortfarande är värd något. Kanske är dags att köpa en stor familjebil, det krävs ganska mycket bagage att åka med en liten, två katter och oss själva..

Än så länge har vi kollat lite på Renault och Peugeot, men det finns säkert andra märken som har bra familjebilar också.
Kravet är att den ska ha gott om plats!



Egen säng

Kian har en egen säng som han har fått ärva av sin kusin Olga men har inte sovit i den speciellt mycket ännu. Han sov en natt i den i början men då sov mamma inte så bra så då fick han flytta tillbaka och sova i mitten av vår säng. Men nu är det dags igen, nu har vi dragit ner kanten på ena sidan av sängen och flyttat den intill mammas sida av sängen så hon lätt kan hålla en hand på honom och flytta över honom vid matning.



Som ni ser är han inte ensam i sängen, han delar den med alla sina gosedjur han har fått.
Han är väldigt förtjust i sängmobilen...



Mamma och Kians lunch/fika dejt

Idag har mamma och Kian varit hemma hos Stefanie och Elmo och ätit lunch och fikat. Katie och Matilda var också med och som vanligt när vi träffas så bara flyger tiden iväg. Vi kom dit vid ca 11:30 och åkte inte hem förens vid 16:15. Tack tjejer för en trevlig eftermiddag!!



Vinst från Natusan

För ett tag sen var vi med i en tävling på familjeliv och vi blev en av 40 som vann en årsförbrukning av Natusanprodukter.. Idag kom UPS med det stora paketet som vägde över 20 kg (!!!).



Innehöll: Svårt och skriva allt som var i lådan men på bilden ser ni alla oljor och krämer. Sen var det totalt 60 (!!) st paket med våtservetter och 6 st paket med amningskupor - perfekt!!!

BVC - besök 4

Idag var vi på BVC och vägde lilleman, han har gått upp 500g sen sist och väger nu 4860g.



Annars har vi inte gjort något speciellt idag, bara tagit det lugnt. Pappa var och tränade nyss och medans han var borta låg mamma och Kian på soffan och vilade.

I morgon ska mamma/Kian iväg och träffa Stefanie/Elmo och Katie/Matilda för en lunch, ska bli trevligt...


Alla får plats




Fritz ville också vara med och mysa...

Grattis morfars far!

Nu har vi nyss kommit hem från morfars far och morfars mor, vi har varit där och firat morfars far som nyligen har fyllt år. Av oss fick de en brunch upplevelse som vi köpt på Smartbox. Stackars pappa Tobias är helt slut eftersom han fick åka dit direkt efter jobbet och inte hann vila något innan, men han klarade det bra och ska snart gå och lägga sig. Mamma och Kian ska nog leka en stund till för Kian sov ganska mycket i mormors trygga famn när vi var där så han är fortfarande pigg..


Kian 7 veckor

Nu har vi precis börjat använda strl 62 i kläder, men 56 passar fortfarande också.
Han fyrar av riktigt stora leenden lite då och då...
Han älskar att ligga och busa i sängen eller på skötbordet
Han sover 6-7 timmar på raken under natten
Han vill gärna inte gå och lägga sig förens runt kl 23:00
Han älskar att bada
Han gillar att sitta och titta på katterna när de är i närheten


Han börjar bli stor - vår oskyldige son

Vad är en sovmorgon?

Idag sov mamma och Kian fram till halv 10, riktigt skönt med lite sovmorgon (eller kallas det sovmorgon när man sover så länge varje dag?). Pappa Tobias kämpar med sitt superpass på jobbet och går hemifrån ungefär halv 4 varje morgon, men nu är det bara en dag kvar och sen är han ledig en vecka. Ska bli mysigt att ha honom hemma lite...

Vad står annars på dagens schema? Inget speciellt, vi ska väl försöka plocka och städa lite, leka i babygymmet, leka i babysittern och sen blir det lite mys i soffan i eftermiddag.


Busar lite i sängen

Natti natti

Mamma: Kian nu går vi och lägger oss..
Kian: Tror du ja!




Första träffen i föräldrargruppen

Idag var mamma och Kian iväg på sin första träff med föräldrargruppen. Vi skulle vara där vid 10:30 vilket är lite med tanke på att vi brukar gå upp vid den tiden. Träffen gick bra och Kian var så lugn och snäll, låg mest i mammas knä och tittade omkring sig vad som hände..

Vi pratade igenom förlossningen och första tiden tillsammans med våra små, det var intressant att höra hur de andra hade upplevt sin förlossning och få prata igenom dessa tillsammans med BVC sköterskan.

Nästa träff är om 2 veckor och då ska vi få lära oss lite babymassage..




Träna träna träna



Precis innan denna bilden är tagen hade Kian dragit upp lyft upp hela överkroppen och balanserade tyngden på sina armar. Men under tiden mamma var och hämtade kameran hade armarna gett vika och han låg ner igen.

Annars brukar vi träna på att stå lite också, han börjar bli stark...

Varje morgon kör vi ett pass på mage i babygymmet, sen blir det lite käk och sen benträning/lek.

Lunchdejt

Igår kväll hade mamma och Kian fått en förfrågan via facebook om vi ville ta en fika/lunch/promenad tillsammans med Stefanie och söta Elmo och det tackade vi såklart ja till. Vi träffades i centrum vid lunch och åt en god goulashsoppa och som vanligt när vi ses så gick tiden otroligt fort och helt plötsligt hade vi suttit där i ca 2,5 timme...

Efter lunchen tog vi en sväng till babyland och handlade lite småsaker innan vi gick hem igen. Kian sover fortfarande i vagnen och pappa Tobias ligger och tar en powernap. Mamma har börjat plocka lite (har en paus för att blogga nu) och ska dammsuga när pappa har vaknat - Kian sover gott trots ljudet...



En småtrött Kian igår kväll i sin nya fina pyjamas



Premiär turen till stan - check!

Det blev buss i allafall för mamma och Kian, mycket smidigt! Kian var så snäll och sov i princip hela vägen in till stan. De få gångerna han orkade hålla sig vaken låg han och tittade på sina laban figurer som sitter på vagnen..


I vagnen påväg mot stan


Vi hade det väldigt trevligt hemma hos Petra och blev bjudna på frukost och Ronja blev jätte glad för sitt paket.. Kian var vaken nästan hela tiden och låg och tittade på Ronja som var väldigt intresserad av lilleman. Vid kl ett var det dags att gå mot pappa Tobias jobb, han slutade vid 13:30 och vi skulle göra sällskap hem.

Städning står på schemat resten av dagen... Morgondagen blir slapp, nu har vi varit ute och flängt i två dagar så det ska bli skönt med en lite lugnare dag. Blir bara små korta ärenden och mys hemma..


Lilleman myser på Petras soffa..

Födelsedagskalas

Idag har vi gått upp tidigt för att åka in till stan och fira lilla Ronja (dotter till mammas kollega) som fyller 1 år. Det blir första gången mamma och Kian åker ensamma (förra gången var mormor med) in till stan. Först hade vi tänkt att ta snabb-bussen (iom att man åker gratis) men eftersom sista går redan vid 09:03 och vi inte ska vara hemma hos henne förens efter 10 blir det alldeles för tidigt att åka då. Därför lutar det åt att vi tar pendeltåget (och måste betala) men kan då åka vid halv 10 istället.




Powernap

Pappa var trött efter första dagen med det nya skiftet (han fick gå upp vid 3 inatt), så han och Kian passade på att ta en liten powernap.


Långa fikastunder

Pappa jobbar ett nytt shift på jobbet denna veckan vilket betyder att han börjar 04:30 och slutar vid 13:30, vi får dvs hela eftermiddagen tillsammans. Väldigt trevligt!

Idag har mamma och Kian varit i centrum och fikat med tjejerna från familjeliv som jag berättade om i det här inlägget. Vi var 7 stycken och alla hade med sig sina små söta bebisar. Tiden gick otroligt fort och helt plötsligt hade vi suttit där i hela 4,5 timme, riktigt trevligt var det. En ny träff ska bokas in snarast..


Nu har de åkt..

Farmor och farfar passade på att mysa lite med Kian innan det var dags att åka hem..


Mini julafton

Idag har vi umgåtts med farmor och farfar hela dagen. Vi tog en liten promenad och passade då på att visa kyrkan där det framtida dopet ska äga rum.

Middag: hasselbackspotatis, fläskfile, sås och sallad (vår specialitet)
Efterrätt: chokladmousse med blåbär och hallon
Snacks: ost och kex

Farmor och farfar hade med sig flera paket till Kian och de var alla jätte fina! Av farfar fick Kian en egenmålad tavla..
Sen hade Ingmarie och Bosse också skickat med en superfin tavla - tack för den!



Nu har de gått hem och Kian är nybadad och pyjamasen är på - men frågan är när lilleman vill sova? Förmodligen inte förens om någon timma - en liten nattuggla är han minsann, precis som sin pappa.


En stor middag

Såhär finklädd var lilleman igår på den stora familjemiddagen.. Vi hade det riktigt trevligt och det var kul att alla fick träffas igen.


Farmor och farfar

Här har ni lille Kian tillsammans med farmor och farfar. Mamma och Kian mötte upp dem vid stationen och tog sällskap till hotellet så att de fick checka in, sen tog vi en gemensam promenad hem till oss där vi bjöd på lite fika.
Farmor och farfar tyckte såklart att det var jätte mysigt att få komma hit och blev genast helt tagna av lille Kian.




Nu är mamma och Kian ensamma igen och ska förbereda oss lite inför kvällens middag tillsammans med farmor, farfar, mormor, morfar, morbror, morfars far och morfars mor - vilken middag va?!

Ladda batterierna

Just nu ligger Kian och tar en liten powernap, det gäller att han är pigg och glad när han ska få träffa sin farmor och farfar för första gången. Mamma laddar sina batterier med en frukost...


Besök!

Pappa Tobias är ledig idag från jobbet och vi ska passa på att städa och fixa lite här hemma inför helgen. Vi ska nämligen få ett trevligt och efterlängtat besök av Kians farmor och farfar.

Kian kan inte prata ännu men vi vet att han tycker att det ska bli jätte roligt, han har nämligen tjoat extra mycket de senaste dagarna...








Sova?

Ser han trött ut? Nja inte direkt va... Kl är nu ca 05:45 och mamma kommer nog att få vara vaken med lilleman en stund till. Leka lite i babysittern, babygymmet och sen lite mat på det borde göra susen...



Men han har sovit duktigt redan så det är inte så konstigt att han är pigg, han somnade vid 23:30 igår och väckte mamma vid 5 - då var det dags att fylla på matförrådet och få en torr blöja...


Följ min blogg med bloglovin

Dagens Kian



Kläder: Baseball overall som morfars mor och morfars far köpt i USA
Text: Mommy's allstar

Sällskap?

Såhär såg Kian ut igår när mamma bakade kanel/vaniljbullar..
Sällskap? Nja inget vidare, men söt är han...



Det är ett under att han kan sova när köksmaskinen är igång, men iof är det bra att han kan sova trots höga ljud. Vi vill inte att han bara ska kunna sova om det är tyst omkring sig. Det brukar pappa utnyttja och spela lite hårdrocksmusik via hemmabiosystemet...

BVC - besök 3

Vi skulle vara där kl 10, men det hade blivit en dubbelbokning så vi fick vänta tills 10:35 på att det skulle bli vår tur. Lilleman hade vuxit rejält sen sist, nu väger han 4360 g och är 55,3 cm lång.

Föräldrargruppen skulle börja i feb/mars men barnmorskan lät oss komma med i en tidigare grupp som börjar redan nästa vecka. Man träffas en gång i månaden ungefär i 1.5 timme, ska bli väldigt trevligt och mamma har en kollega som ska vara med i samma grupp.


God morgon!



Idag är det dags för ett besök på BVC, vi har inte varit där sen den 15 december så det ska bli spännande att se hur mycket Kian har växt. Sen hoppas vi att få reda på när föräldrargrupperna startar, lite kul för mamma att kunna träffa andra nyblivna förstagångsföräldrar.

Video dags!

Nu har vi äntligen köpt oss en videokamera. Tanken är att vi ska börja filma Kian och hans utveckling, men även födelsedagar, utflykter, katterna osv osv. Dessa klipp kan vi (läs pappa) klippa ihop till någon rolig snutt som kan visas här i bloggen..



Kian: wohooo!

En ny lekkamrat

Idag har mamma och Kian varit och besök en kollega till mamma som bor i närheten. Hon har också en liten son som nu är 2 månader. Just nu leker de väl inget vidare med varandra men snart så...

Efter det var vi och hämtade ut ett paket på posten. Nu tvättar vi lite kläder medans vi väntar på att pappa ska komma hem från jobbet.



Övervakar mammas bloggande med skeptisk min..


Dagens Kian



Idag invigde lilleman sina jeans!

Fullt upp!

Idag var pappas kompis Lasse här och fikade, mycket trevligt. Det blev kärleksmums, lussekatter och kakor till frukost för mamma och pappa..
Sen har vi inte gjort så mycket mer idag, eller jo - pappa omorganiserade inne i studion/kontoret. Kvällen består av filmtittande och mys hela familjen..

Såhär brukar kvällarna i soffan se ut:





Pizzabagaren Kian

Kian accepterade inte att ligga ensam i vaggan eller att sitta i babysittern när mamma skulle baka pizza och pappa städade för fullt, då kom vi på att vi hade en babybjörn bärsele. Kian fick hjälpa mamma med pizzorna och det var han nöjd med..



Normalt så använder vi en bärsele från ErgoBaby som vi fått av Ulrika och Carl (morfars kusin + man) men eftersom mamma inte ville riskera att den blev smutsig passade det bra att använda denna begagnade från BabyBjörn. Som ni ser på bilden så var detta tur, den var ganska nermjölad när vi var klara med pizzorna.

1 januari 2011

Det blev ett riktigt trevligt nyårsfirande.

Förrätt: Lax och röd kaviar på en fullkornstoast
Varmrätt: Kalkon, hasselbackspotatis, brysselkol/bacon/valnöttersallad och sås
Efterrätt: Vaniljglass med björnbär


Vi kollade också lite på sällskapsresan och på hockeymatchen där Sverige lyckades besega Kanada. Kian var lite kinkig under hela kvällen, han har nämligen blivit lite förkyld vilket gör att han har svårt att andas med näsan när han äter. Han sväljer då väldigt mycket luft vilket resulterar i magknip, man tycker så synd om lillen när man ser att han har ont. Men mamma och pappa är väldigt duktiga på att massera och då släpper det och Kian blir en glad pojke igen...








Idag ska mamma och pappa städa lägenheten och Kian ska få hejja på från babysittern/vaggan. Till middag ska mamma baka en pizza och sen blir det lite film - härlig start på nya året.

RSS 2.0