Mamma och Kians lunch/fika dejt

Idag har mamma och Kian varit hemma hos Stefanie och Elmo och ätit lunch och fikat. Katie och Matilda var också med och som vanligt när vi träffas så bara flyger tiden iväg. Vi kom dit vid ca 11:30 och åkte inte hem förens vid 16:15. Tack tjejer för en trevlig eftermiddag!!



Kommentarer
Postat av: Frida

ah, det är klart, jag hade problem med att grenen var bra och satt fint där men att armarna blev förkorta :S



Som här då, gud fick ju kläder från alla håll och kanter, min mamma hade ju så mycket killkläder m.m eftersom hon har en liten sladdis som blev 5 häromdagen. Så många bodysar m.m som var så fint i skick och så. Mina syskon likaså och vänner. Så jag gallrade ut istället vad jag ens skulle kunna tänka mig att använda osv för det fanns inte någon möjlighet att jag skulle kunna använda alla kläderna ens 1 gång innan dem skulle vara försmå om jag inte gjort som jag gjort.



Det finns ju mera tuffare kläder till pojkar när man kommer upp någon storlek, annars kan det vara rätt tråkiga kläder, framför allt inte lika mycket som till flickor, gud vad söta saker det finns till dem.



Jo, det är ju verkligen pengar man tjänar in på massa varor. Alla pengar man kan spara är ju bra ;) Som mamma har man ju inte den bästa timpengen ;)



Kram

2011-01-18 @ 20:11:16
URL: http://willesmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0