1 januari 2011

Det blev ett riktigt trevligt nyårsfirande.

Förrätt: Lax och röd kaviar på en fullkornstoast
Varmrätt: Kalkon, hasselbackspotatis, brysselkol/bacon/valnöttersallad och sås
Efterrätt: Vaniljglass med björnbär


Vi kollade också lite på sällskapsresan och på hockeymatchen där Sverige lyckades besega Kanada. Kian var lite kinkig under hela kvällen, han har nämligen blivit lite förkyld vilket gör att han har svårt att andas med näsan när han äter. Han sväljer då väldigt mycket luft vilket resulterar i magknip, man tycker så synd om lillen när man ser att han har ont. Men mamma och pappa är väldigt duktiga på att massera och då släpper det och Kian blir en glad pojke igen...








Idag ska mamma och pappa städa lägenheten och Kian ska få hejja på från babysittern/vaggan. Till middag ska mamma baka en pizza och sen blir det lite film - härlig start på nya året.

Kommentarer
Postat av: Farmor o farfar

Gott nytt år hela familjen!

Ni såg ut att haft ett trevligt nyårsfirande med god mat. Synd om Kian att ha blivit förkyld men ni verkar hantera det på ett bra sätt. Fantastiska föräldrar!

Så härligt att få följa med er i vardag och fest. Vi ser fram emot varje nytt inlägg på bloggen.

Vi firade nyår hemma hos Barbro o Anders. Mycket trevligt och god mat o fint vin som Anders är expert på. Ett par till som vi inte träffat förut var där också. Anders o Barbro läser också bloggen.

Ses snart! Kramar!

2011-01-01 @ 17:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0