Rolling Stones

Måste visa vad Kian fick av pappas kompis L ,en jätte cool tröja - strl 68, kommer bli perfekt till vår/sommaren!


Kommentarer
Postat av: Frida

Första gången han var hos någon annan var han bara 7 veckor, vi har två vänner som skulle gifta sig helgen efter så vi hade en liten mini möhippa/Svensexa för dem, för bara 3 dagar efter bröllopet så flyttade dem upp till Luleå. Så det kändes som sista chansen att göra något innan flytt. Men det kändes faktiskt bra, men då sov vi inte hemma heller så då var det lite annat. När han var hemma hos sin mormor själv första gången så kändes det verkligen jätte konstigt för då var vi ju hemma, och ingen liten plutt som skrek eller skrattade och myste med oss. Men jag har varit jätte mycket hos min mamma med honom också, och han verkligen avgudar sin mormor. Varje gång jag pratar med henne i telefon så får jag sätta igång högtalartelefonen så skriker hela ungen av glädje när han hör sin mormors röst :) så det gör det mycket lättare att lämna honom hos henne :)



Ang mat, så ammar jag inte. Gjorde bara det 5 dagar.

Han blev tillmatad på BB då han hade lågt blodsocker och skakade en massa. Då upptäckte han att maten kom mycket fortare på annat sätt än tutten. Så min mjölk rann aldrig riktigt till för han vägrade ta tutten. Så han har ätit ersättning sedan dess.

Men han äter ju gröt och annan mat nu med så det är massa varitation nu :)



Första gången för er kommer kännas konstig, men ack vad det är skönt på sitt sätt också. Att bara få ta tiden till varandra och rå om en är betydelsefull också. Det blir lite mindre tid till varandra när man fått en liten, det kan man inte komma ifrån. Dem säger att första året som nyblivna föräldrar är det jobbigaste och det året som man bråkar mest. men peppar peppar så är det verkligen inget sånt här :) Skönt!



Kramkram!

2011-01-23 @ 22:54:09
URL: http://willesmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0