Söndag

Vi hade det jätte trevligt (som vanligt) hemma hos familjen E igår. Kian tyckte det var väldigt kul att få träffa bojsen och var därför vaken nästan hela tiden. Han sov ingenting på hela morgonen från att vi gick upp vid 11 fram till 17:30, då slocknade han och sov som en stock. Mamma försökte väcka honom för att få i honom lite mat innan vi skulle ta pendeltåget hem (inte så kul att behöva amma på tåget) men Kian var oväckbar. Vi stannade kvar en stund för att se om han vaknade men gav upp vid 19:15 och begav oss hemåt. Han sov hela resan hem och fram till 20:30 då han vaknade med dunder och brak och ville ha mat direkt. Han hade ju inte fått mat sen 16 så det var inte så konstigt att han var hungrig..

Iom att han var sov så länge var han pigg som en mört resten av kvällen och det var först vid 00:30 han somnade i sin säng. Sen vaknade han vid 06:40 och tyckte mamma kunde leka med honom en stund efter att han fått mat. Mamma lyckades lura Kian och efter maten somnade vi gott om fram till 10 och nu är vi uppe...



Men det är en trött lilleman som är vaken med mamma nu (pappa sover fortfarande), det kommer nog inte dröja länge förens han somnar i sin babysitter...

Kommentarer
Postat av: Frida

Wille är inte så mammig eller pappig, har börjat bli lite mera nu men han är lika glad hos andra bara dem leker med honom. Så det var ingenting vi var oroliga över. Det var hans moster och farbror som var faddrar så det var ju personer också han träffar en del. Dock är hans farbror lite rädd att hålla då wille är en kräkis, så vi övade lite med honom innan ;) Bara för att det inte skulle vara första gången han höll honom mer eller mindre i kyrkan. Så det gick jätte bra.



Nu har lillen storlek 62 i kläder. Använder dock mycket 56 i pyjamas fortfarande, då vi har det så varmt inne så anser vi att det inte gör något om benen är lite för korta. ;) Eller så sover han bara i blöjan ;)



Låter som ni haft en toppen helg.

Själv jobbade gubben hela helgen så det blev lugnt hos svägerskan och svågern igår med lite mat och sällskapsspel med lite andra vänner.



Dock nästa lördags så åker Wille till sin mormor för att spendera natten där, så blir det lite bowling och ev. utgång eller någon cider hemma eller något bara ;)



Ibland så kan det behövas vara lite barnlediga :) Dock saknar man honom sjukt mycket när han är hos mormor så. Han har varit där själv 1 natt innan, och jag var sjukt nära att sätta mig i bilen och åka och hämta honom igen...Men min gubbe övertalade mig att låta honom stanna kvar där...



Kram

2011-01-23 @ 12:36:12
URL: http://willesmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0