God jul!

I helgen har vi varit nere i nässjö hela familjen på födelsedag/julfirande med pappa T's familj. Denna julen firar vi hemma i Stockholm så därför slog vi ihop årets födelsedagsfirande för 4 personer och hade en minijul..
 
Barnen fick MASSOR av fina paket! (Måste planera in en IKEA tripp för att hitta bra förvaringsmöbler till deras rum för att få plats med allt!)
 
 
Vi passade också på medans vi var där nere på att bada med Kian... Han fick prova på att åka vattenrutschkana med pappa, faster och med kusinen W och han tyckte att det var så roligt! Har flera videofilmer på hans åk men dessa publiceras inte på bloggen...
 
 
 

Kommentarer
Postat av: farmor o farfar

Hej på er!Vilka fina kort på killarna!Äntligen får Neville smaka på "redig" mat, som vi säger i Småland
Det var SÅ trevligt att träffa er och alla de andra
på förjulen.Nu dröjer det ett bra tag innan vi ses igen, men vi litar på dig,Lina,att du håller oss med bilder på er och era underbara pojkar på bloggen.
Kramar från farfar och farmor.

2012-10-22 @ 19:07:28
Postat av: Nina & Co

Var bara tvungen att säga hej när jag såg att du oxå har en Kian :) Inte ofta man stöter på andra med det namnet. Min Kian är nästan 7 år :D

Ha en fin dag!

Svar: Vad roligt att din son också heter Kian. Jag har inte stött på någon annan som har barn som heter det så det är kul att ha "hittat" en :)
Ha det bra!
Lina Björk

2012-11-01 @ 09:00:19
URL: http://blogg.ninathomson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0