BVC - besök 2

Kian växer så att det knakar, inte konstigt att han sover så mycket. Nu väger han 3640g och är 53,5 cm lång, det är en ökning med 370g och 3,5 cm mot förra veckan.

Nästa besök hos BVC är på måndag.



Det var en lurig Kian som väckte mamma idag...

Kommentarer
Postat av: Frida

Nä du, en massa kugghjul och slangar som hade gått åt helvete, men den blev klar på verkstaden innan så jag hämtade min kära pappa på jobbet och sen vidare till fritids och hämta småsyskonen för att köra hem dem och pappa bort till verkstaden så han kunde hämta sin bil :)



Så mysigt det låter, måste också ta tag i lite julklappar...suck har inte ens börjat...:/



veckan blir väldigt lugn, handling åt min kära mormor på lördag förmiddag, handlar minst 1 gång i månaden till henne. Sen blir det fika hos en kompis på eftermiddagen, men innan dess är det en lugn vecka :) Tar det som de kommer :)



Besöket på Bvc sa bara bra saker idag, nu vägde han 5990 gram och 61,5 cm lång :) Gått upp lite mera än 500 g på 2 veckor ;) min lilla klump :)



Vi diskuterade även mjölkfria alternativ till mat åt min lilla plutt, då han kräks väldigt mycket. Så jag undrade lite om det hade med mjölken att göra då det är vid gröten på morgonen och vid ersättningen men han kräks nästan ingenting när han ätit andra pureér. Så jag fick rådet att testa den mjölkfria ersättningen från apoteket, bara 204:- kr per 400 gram pulver...Puhh...:///



Kram

2010-12-15 @ 18:06:49
URL: http://willesmamma.wordpress.com
Postat av: Anna Löfgren

Han är så fantastisk fin denna lilla pojk!

2010-12-15 @ 23:17:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0