Byta julklappar

Det löste sig smidigt med försäkringskassan, eller de lovade en lösning - nu hoppas vi bara att de uppfyller vad de lovat!

Nu ligger Kian i babygymmet och väntar på att pappa ska komma hem, det var massa förseningar på pendeltåget pga växelfel så han blir lite senare än vanligt.
Mormor och morfar ska komma förbi här ikväll för att fika och byta julklappar. Vi orkar inte släpa med oss sakerna till mammas farmor och farfar på julafton, det räcker med småpaketen som vi ska ha till vår julklappslek.

Vi ångrade oss föresten gällande promenaden, vi trotsade kylan och gick snabbt upp till Haninge C för att inhandla den sista julklappen. Kian var så varm och go när vi kom hem, mamma däremot var illröd i ansiktet och frös lite lätt om händerna (trots vantar).




Kommentarer
Postat av: Frida

Jo vi hittade alla julklappar, så nu är det inslaget och samlade i en hög. Leksaker m.m är ju så mycket billgare där än inne i stan, så man får ju passa på :)



Okej, har även bott i småland, fast i Gislaved.

Ligger 10 mil under jönköping =)



Idag har dem varit och kollat på våran värme, men tydligen var det ingen dem själva kunde fixa så dem skulle ta hit en eltekniker i morgon. Så nu håller vi alla tummar och tår på att dem får fixat det, fast nu ikväll så har vi tända värmeljus överallt så nu har vi lyckats få upp värmen till 21 grader. Helt underbart!!!



Är alla klappar inköpta nu?

Kramkram

2010-12-22 @ 22:36:43
URL: http://willesmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0