En riktig slapp dag..




Det blev aldrig någon promenad för oss, istället har vi myst hela dagen på soffan. Nu är Kian nerbäddad i vaggan och det är dags för mamma att börja fixa lite med maten innan pappa kommer hem.

Kommentarer
Postat av: Frida

Ah det är klart det är ju en bit att åka! Vart i småland bor hans föräldrar då?



Gud ja, man får ta tillvara på den lilla stund dem sover på raken, om man ska någonting gjort så får man lägga in speed, men som du sa det går undan ;)



Idag har bara vi haft en liten mysdag, varit på ett litet köpcentrum och bara kollat runt lite. Framför allt bara så att Wille får komma ut och få lite frisk luft, Men det är riktigt kallt här nere nu, hela dagen har det varit runt -10, nu ikväll står den runt -14 men dem säger att det kan komma att bli runt -20 under natten, Ingen höjdare med tanke på att våran lägenhet redan är jätte kall som den är, Anders ringde till vårat hyresbolag idag men än har vi inte sett dem, vi har haft runt 16-17 grader inne nu i några dagar. under dagen hade vi 16 grader i sovrummet...suck...:/ Skiter väl i om jag fryser, men wille blir jätte kall om han ska ligga på sin filt på golvet och sprattla. Tycker mest synd om honom. En annan springer runt i sin fleece morgonrock hela dagen ;)



Kramkram!

2010-12-21 @ 21:08:52
URL: http://willesmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0