Kian två veckor



Det är svårt att förstå att Kian endast har varit hos oss i två veckor, det känns som han har varit här mycket längre. Vi är så tacksamma och lyckliga att vi har fått en sån frisk och välskapt son, varje dag växer kärleken för honom starkare.

Han utvecklas otroligt fort, nu börjar han fokusera mer och mer med blicken och man kan ha längre "pratstunder" med honom. Han ligger i babygymmet och tittar på sina figurer och varje dag fyrar han av ett litet - woho. Han har börjat följa saker med blicken om man rör de sakta i lagom avstånd ifrån honom. Han har blivit mycket starkare i nacken och vänder nu huvudet från ena sidan till den andra när han ligger på mage.

Han har visat att han har en stark vilja, han älskar att sova i mamma eller pappas famn och det är då ingen ide att försöka lägga ner honom att sova i egen säng eller vaggan - då vaknar han upp direkt och visar sitt missnöje.

Kommentarer
Postat av: Stefanie

Det är så mysigt att läsa i den här bloggen. Påminner mig om varför jag ska stå ut med väntan... Han är så söt lille Kian!

2010-12-12 @ 12:22:10
URL: http://sparat.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0