Kians första bak

Idag har vi bakat lussekatter (eller mamma Lina har) och de andra har hejjat på, pappa Tobias från soffan och Kian i sin lilla vagga.

Resultatet blev två fulla plåtar..



Eftersom det är ljust ute så få timmar om dagen så är det inte många timmar man har på sig att ta kort på Kian i dagsljus. Sen är vi experter på att ta långa sovmorgnar (är uppe sent om kvällarna istället) vilket gör att vi missar många av dessa timmar. Därför försöker man ta lite bilder när ljuset kanske inte är det bästa och då måste man använda blixten vilket INTE uppskattas av Kian som kniper ihop sina små ögon och grimaserar.



Vi längtar till vår/sommar då det är ljusare ute - då ska det knäppas kort!

Kommentarer
Postat av: Frida

Ah, då jobbar båda våra gubbar med något som har med aftonbladet att göra då ;)



Gud vad gott det där såg ut med lussekatter! :) Kan väl skicka ner någon hit ;) för här finns ingen tid till sånt just nu, Wille är i en period där han ska ha uppmärksamhet 24/7 just nu, så dem gånger han är nöjd med att ligga själv i sin babysitter och kolla på TV:n m.m så får man passa på med alla andra små saker som ska hinnas med. :) Men sen är de även en väldigt rolig period nu då han skrattar åt allt och pratar som bara den, om man ändå hade förstått vad lilla han sa ;)



Ska Tobias vara något mera pappa ledig sen eller ska du ha dem flesta dagarna?



Kram

2010-12-10 @ 21:16:27
URL: http://willesmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0