Glad påsk på er!

Som ni har märkt har vi haft uppehåll i bloggen över påsken. Vi ägnade oss istället med att umgås med nära och kära i Småland. Hela mammas familj hade åkt ner för att fira påsken tillsammans. Grabbarna skulle även ut i skogen för att röja lite medans vi kvinnor + Kian tog hand om huset.

På skärtorsdagen tog vi bilen ner efter att pappa Tobias slutat jobbet. Det var inte en rolig resa, men inte pga Kian utan det var katterna som strulade. Men men.. Vi kom ner tillslut..

På långfredagen åkte vi upp till Nässjö för att hälsa på och äta middag tillsammans med Kians farmor, farfar och farbror. Kians mormor och morfar var också med. En riktig familjeträff!



Påskafton och påskdagen spenderades tillsammans med mammas familj igen. Grabbarna var ute i skogen båda dagarna medans vi pysslade mest vid huset. Men några långpromenader hann mamma och Kian med så nu har vi verkligen testat att köra vagnen i terräng. Mormor följde också med som lite sällskap! Lite nytta gjorde vi andra också, hjälpte till att samla ihop kvistar på en stor äng och sen hjälpte mamma gammelfarfar att tvätta bilen + traktorn.



Kian fick också träffa på får och lamm för första gången. Han blev lite rädd när de började låta men pappa Tobias lugnade honom snabbt. Men vi har varit ute otroligt mycket denna helgen och det har verkligen fått en att bli trött. Man är inte van vid all frisk luft.
Man är intKian har somnat runt 19:30-19:45 varje dag, ca 1,5 timme tidigare än vanligt!






Kommentarer
Postat av: Anna Löfgren

Lite Nässjöluft mår man alltid bra utav... :)

Kram på er!

2011-05-03 @ 19:59:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0