Första barnfria natten..

Oj vad det har varit dåligt med uppdateringar här! Förlåt förlåt förlåt.. Men här kommer det information från några av dagarna iag..


Torsdag: Kian och mamma mötte upp Katie/Matilda & Stefanie/Elmo för en promenad (ca 6 km) ut till Tyresta By där vi tänkte fika och titta lite på djuren. Linda/Linnea anslöt också efter ett tag men tog bussen... Vi spenderade ganska många timmar där innan vi beslöt oss för att gå hemåt igen. Totalt så gick vi nog runt en 12-13 km den dagen!




Lördag:
Mamma och pappa lämnade för första gången bort Kian över natten till mormor och morfar. Vi var nämligen bjudna på bröllop nere i Nässjö för bästa Anna&Roger som vi inte ville missa!



Kian hade det fantastiskt bra och fick full uppmärksamhet hela dagen (vem kan vara missnöjd då?). De hade även gått bra på natten, vaknade bara en gång och då fixade de snabbt en flaska + ny blöja till honom och sen var han klar att somna om igen.

Mamma och pappa då? Jodå vi sov också bra.. Bröllopet var fantastiskt roligt och vi var hemma framåt 02:45. Det kändes lite konstigt att krypa ner i sängen utan att ge vår son en puss godnatt först och ännu konstigare när vi vaknade upp på morgonen och han inte var där. Men vi fick snart se honom igen och det var en lycklig pojk som mötte oss i hallen...


Några bra dagar helt enkelt!

Kommentarer
Postat av: Therese

va fina ni va (o är!) :)

ja vill också gå på bröllop så nu får ni ta o gänga er! ;)

ses i nästa vecka?

2011-08-08 @ 14:43:20
URL: http://beejbi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0