Sova sova sova..

Igår fick Kian sin första dos av kombinationsvaccinet mot difteri, stelkramp, kikhosta, Hib (Haemophilus influenzae typ B) och polio samt vaccin mot pneumokocker.

Det var två sprutor och efter den första tittade han bara på Agneta med stora ögon, den andra varnade hon för då det sägs att den gör riktigt ont. Mycket riktigt så började han att gråta precis när hon var klar, men då fick han komma upp i mammas famn och bli tröstad. Tog 10 sekunder och sen var han glad och sprallig igen.. Låg och fäktades på skötbordet hej vilt.. Vi gick då tillbaka till föräldrargruppen i ytterligare 30 minuter innan den var slut och det var dags att gå hem. Kian slockade direkt i vagnen och fick ligga kvar där när vi kom hem..

Morfar kom över 25 minuter senare för att passa Kian medans mamma var på gymmet och sen skulle uträtta några ärenden. Kian sov hela tiden och vaknade först efter att mamma och morfar hade fikat. Totalt blev det nog ca 2,5 h sömn.. Sen vaknade han och var pigg och glad och fick då busa lite med morfar innan det var dags för honom att gå hem, mamma och Kian följde med ut och vi gjorde alla sällskap upp till centrum. Då somnade han också i vagnen och sov väl i ca 30 minuter..

Sen var han vaken till att pappa kom hem från jobbet vid 18, då somnade han i babysittern och sov i 1 timme medans vi kunde förbereda middagen.

Han låg och sov på amningskudden tättt intill mamma sen under resten av kvällen medans vi kollade på tv. När vi tog tempen på honom lite senare så hade han 38,6. Han fick alvedon inför natten och somnade hårt i sin säng vid halv 1 när vi gick och la oss.




Ja, gårdagen bestod dvs mestadels i att sova för Kians del. Sprutan tog nog musten ur honom...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0