11-17 Juli

Måndag:
Vi började vår resa nedåt landet vid ca 12 och var framme lagom till att gammelfarmor Elsie hade middagen klar. Kvällen var lugn och vi gjorde inget mer speciellt än att installera oss i huset.

Tisdag:
Mormor och morfar kom också dit. Men innan de kom fram spenderade vi andra dagen med att hälsa på fåren, handla i byn och äta körsbär.



Onsdag:
Pappa, morfar och gammelfarfar åkte iväg och spelade golf. Då passade mamma, mormor och gammelfarmor på att åka in till Växjö för att shoppa lite. Det blev inte så mycket, bara ett par skor till mamma, t-shirts och en skjorta till pappa och en ny vällingflaska och lite kläder till Kian.




Torsdag:
Vi packade in oss alla i bilen och åkte till Nässjö för att äta lunch och fika tillsammans med Kians farmor och farfar. Vi brukar försöka få till att båda familjerna ska träffas när vi alla är i Småland och är alltid lika trevligt när det lyckas.


Fredag:
Tanken var att vi skulle åkt ner till Kristiansstad men pga sjukdom blev det inställt. Istället åkte mamma, pappa och Kian in till växjö igen för att gå ett shoppingvarv på Grand Samarkand. Vi hittade åter igen mycket fina kläder till pappa så nu kan han inte klaga på sin garderob längre...



Lördag:
Pappa, mormor & morfar åkte iväg och spelade golf. Mamma, Kian, gammelfarmor och gammelfarfar stannade kvar på gården för att pyssla med annat. Självklart blev det lite körsbärsätning även denna dagen..

Efter att de andra kommit hem från golfen tog mamma, pappa och Kian bilen till Lidnäs så att pappa kunde ta sig ett dopp. Mamma och Kian tyckte dock att det var för kallt så vi tittade bara på..



Efter badet var det dags att göra sig i ordning för att åka hem till Hagart och Monica på middag. Vi hade en jätte trevlig kväll men god matt och kubbspel (som kvinnorna vann!!!). Kian somnade vid 20:15 ungefär och då bäddade vi iordning på golvet åt honom där han sov gott resten av kvällen..



Söndag:
Nu var det dags för mormor och morfar att åka hem. Vi andra spenderade kvällen med lite mys framför tvn och lite packning.

Kommentarer
Postat av: Mikael

Låter som ett härligt äventyr det där

2011-07-24 @ 12:19:15
URL: http://www.popitup.se
Postat av: Kärlek och Politik

Verkar som om Ni har haft en härlig semester!!

Kram Titti

2011-07-27 @ 12:11:54
URL: http://karlekochpolitik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0