semester forts. -> 18-22 Juli

Måndag:
Efter att vi sagt farväl till gammelfarmor och gammelfarfar och tackat för en underbar tid i Moheda styrde vi bilen mot Nässjö där det var dags att träffa Kians farmor, farfar, farbror, faster och hennes barn (Kians kusiner).

Pappa T åkte ut och spelade en runda golf med vänner medans mamma och Kian roade sig i farmor och farfars trädgård med den övriga familjen. Riktigt trevligt och vi fick titta på kusinen O som bla. plockade potatis.



Tisdag:
Vi åkte till Bullerbyn hela familjen + farmors syster, man och dotter. Det var solsken när vi kom dit så vi tog lite kort på husen och sen fick de större barnen hoppa lite på höskullen. Kian fick titta på men var glad ändå, det är hans tur om några år. Efter ett litet tag kom regnet och vi fick springa in i ladan och gömma oss där tills det lättade lite och vi kunde ta oss ut till bilarna igen.

Efter bullerbyn åkte vi till Movänta camping där farmor och farfar bjöd oss på en sen middag. Kusinen W och pappas kusin S var modiga och badade (trots det dåliga vädret). Därefter åkte vi alla hem till pappas faster för en liten fika innan det var dags att bege oss hemåt.



Onsdag:
Träffade pappas vän Anna i stadsparken för en liten promenad och en trevlig pratstund innan lunch. Sen hade vi planerat en dag på stranden med lite grillning. Vi hann komma dit och starta engångsgrillen innan regnet kom så det var bara att släcka den, packa ihop alla sakerna och åka hem.

Till middag beställde vi 2st familjepizzor och WOW! - Det var verkligen de största pizzorna vi sett. Mums mums!



Torsdag:
Vi åkte till Vrigstad för att hälsa på pappas kusins familj. Blev bjudna på en jättegod middag och hade en riktigt trevlig kväll. Deras barn lekte med Kian hela tiden och han njöt av all uppmärksamhet och skrattade gott tillsammans med dem.



Fredag:
Hejdå Nässjö --> Hallå Stockholm!

Kommentarer
Postat av: Tussi

Väääälkomna heeeeem!!!! <3

2011-07-31 @ 10:48:45
URL: http://beejbi.blogg.se/
Postat av: farfar o farmor

Det var så roligt att ha er här och vilka fina bilder på Kian och Olga! Kramar till er allihop!

2011-07-31 @ 22:17:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0