BVC

Idag var det dags för Kians 6 månaders kontroll. De kollade att han använde båda händerna när han tar i en leksak och att han följer den med blicken om det tex ramlar ner på golvet. Sen kontrollerade läkarn även andningen, magen osv.

Vikt: 7860 g
Längd: 68 cm

Lille killen börjar bli stor!


Det var dock precis att vi kom dit i tid idag. Mamma försökte väcka Kian länge länge innan han ville slå upp sina blå. Han sov tillochmed på skötbordet när mamma bytte både blöja och kläder! Men upp kom han och vi var där precis 8:30.
När besöktet på BVC var klart vid 08:45 promenerade vi (läs mamma med Kian i bärselen) hem igen och packade snabbt in oss till bilen för att åka hem till mormor och morfar för att hälsa på lite grann. Morfar var dock inte hemma men det dög bra med bara mormor också såklart.. Mamma blev bjuden på frukost och sen stannade vi och pratade/busade fram till 13 då vi åkte och hämtade upp pappa Tobias vid tåget.


Det var en väldigt busig Kian hemma hos mormor och morfar!


Men han somnade snabbt när vi åkte och hämtade pappa...







Resten av dagen har vi spenderat hemma med att städa, funderat på vart två tavlor ska sitta och njutit i värmen på balkongen.

Kommentarer
Postat av: Therese

Lilla snuttis, nu får du allt sluta växa så du inte blir allt för stor innan vi ses igen!!! ;)

Ja vill också ha ett barn som vill sova... Med mina o peters gener så kommer vi får monster! Hahhaha

Ha en fin långhelg finisar <3

2011-06-02 @ 10:13:04
URL: http://beeji.blogg.se/
Postat av: Stefanie

Vägde Elmo igår på 5-månaderskontrollen. Han vägde 8230 g och är 69,5 lång så han har redan växt om Kian! Min stora lilla plutt...

2011-06-02 @ 23:31:50
URL: http://bevarat.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0