Playdate

Igår hade mamma och Kian en playdate inbokad med Kians bästiar Elmo, Matilda och Dylan. Vi mötte därför upp Katie/Matilda och Stefanie/Elmo och gjorde sällskap hem till Camille/Dylan där vi blev bjudna på en riktigt god lunch och efterrätt!!

Det var som vanligt full fart på barnen och de "pratade" och skojjade med varandra. Barnen blev alla trötta och när det var Kians tur att somna stoppade mamma ner honom i vagnen i hallen. Där somnade han hårt och låg faktiskt fortfarande och sov när det var dags att åka hem. Mamma la därför bara på en filt och sen fick overallen användas som filt också, dumt att ta upp honom för att sätta på sig kläderna när han sov så gott. Då hade han garanterat vaknat! Mössan fick dock sättas på.

När vi kom fram till Haninge igen efter lite trixande att hitta hållplatsen vid gullmarsplan så väntade vi ca 10 minuter på mormor innan hon slutade jobbet så att vi kunde göra sällskap hem. Mormor och morfar var nämligen barnvakt och Kian igår medans mamma och pappa var iväg på möte i bostadsrättsföreningen där numera mamma är med i styrelsen (!!).

När vi kom hem var Kian nybadad och hade fått sitt kvällsmål, han hade varit så snäll och de hade busat en hel del berättade dem.



Idag har vi inte gjort något speciellt alls, tog en liten promenad i Ergon upp till centrum bara. De höll på att serva hissen så därför orkade inte mamma hålla på att bära ner vagnen. Smidigt då att bara kunde knäppa på sig en bärsele...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0