Inskolning dag 3

Idag när vi kom dit så var vi inne en stund och lekte innan det var dags för första lekstunden ute för Kian. Han tyckte det var jätte roligt på gården tillsammans med de andra barnen och sprang omkring och grävde med sin spade. Han glömde nog t.om bort att hans mamma faktiskt var där...

Efter en stund så tyckte fröknarna att mamma nog kunde gå hem och att de skulle sköta om Kian resten av dagen (till 14). Mamma hoppade därför på bussen och åkte till Mekonomen för att hämta ut bilen som varit på service. Sen passade hon på att åka hem och städa en sväng innan det var dags att göra lite ärenden i centrum.
Mest av allt ville mamma vara i närheten om de skulle ringa och hon skulle behöva komma dit fort. Under shoppingturen på HM så ringde de och berättade att han faktiskt hade somnat på vilan. De hade varit lite protester först, byte av napp flera gånger men tillslut hade han fått ligga lite i famnen hos snälla fröken A och då hade han somnat in.

Åh så härligt det kändes att få det samtalet och veta att han kände sig trygg nog att sova där utan sin mamma och pappa.

Uträttade lite fler ärenden, köpte bla påskpresent och lite kläder till Kian innan det var dags att gå och hämta honom. När jag kom dit berättade de att han inte hade ätit så bra med lunch, han hade tydligt visat att han inte gillade maten något vidare och sen hade han bara sovit i 30 minuter men att han då fick sitta uppe med dem och titta när de skrev veckorbrevet.

Pappa kom och anslöt från jobbet på förskolan och tillsammans gick vi mot bilen och åkte hem där vi tankade i Kian lite mat och sen fick han sova en stund till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0