Tårar vid lämning

Nu har mamma varit och hämtat Kian på förskolan igen. Trots att det bara är 5 timmar så saknar man honom här hemma något enormt!

Idag var det lite jobbigare att lämna honom eftersom han blev så ledsen när han insåg att mamma skulle gå. Det hade börjat så bra med att två barn kom fram direkt och ville ta honom i handen och leda honom till musikrummet. Han följde gärna med men ville inte hålla handen. Han vill gå själv - vår lilla tuffing.
Men sen när han såg att mamma faktiskt gick ut från dörren efter en stunds pratade med fröken A så brast det, han blev jätte ledsen och ville springa efter. Men fröken A var snabbt med att ta upp, krama om honom och berätta att mamma kommer tillbaka senare.  Mamma hörde att han hade lugnat sig när hon satte på sig jacka och skorna så det kändes skönt att det gick över såpass fort.

De hade serverat soppa idag vilket Kian inte hade varit så förtjust i men en extra fröken hade försökt mata i honom ett par skedar men sen fick han äta lite bröd istället och dricka vatten. Sen hade han bara sovit i totalt kanske 30 minuter.

Vi får väl se hurpass trött han blir framåt kvällen, än så länge verkar han fortfarande ganska pigg. Ska försöka äta lite mat nu också igen (åt när vi kom hem) för att fylla på energiförådet lite...






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0