Stan med mormor

Igår träffade vid mormor vid 9:30 och tog tåget in till stan. Mamma ville gå förbi NK och köpa sig en Bugaboo Organizer som hon kan ha som Kians skötväska istället för den andra som kommer att användas till lillebror istället.

Vi passade också på att äta lunch med pappa T när vi ändå var i stan och när vi gör det brukar vi gå till Vapiano. De har bra med plats så det är aldrig något problem att ta med sig barnvagn.



Kian fick gå själv från centralen ner till NK och sen var det inga problem att sätta sig i vagnen och vila de trötta små benen. Han sken som en liten sol när han fick gå själv, han fick kolla på alla flaggor, alla bussar och lastbilar och sen hälsa på alla människor vi mötte. Han stannade också till brevid en ca 4 årig flicka som stod och dansade bredvid sin mamma och ville visa upp sina egna dansmoves. Hon blev lite rädd och förvånad när det helt plötsligt stod en liten kille och tokdansade bredvid henne.. ♥

Efter sin långa promenad ner till NK och sen nästan hela vägen tillbaka till centralen var det en väldigt trött kille vi satte i vagnen efter lunchen. Han somnade snabbt och sov sen sig igenom mamma och mormors lilla shoppingrunda på stan och resan hem. Blev nog totalt ca 2,5 timmar sömn där på eftermiddagen..



Gårdagskvällen spenderade hela familjen hemma hos mormor/morfar tillsammans med morbror och morfars mor/far. I helgen var de flesta upptagna med jobb och därför passade en torsdagmiddag bättre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0